Σεισμοσ Σαντορινη : Σαντορίνη:Πάνω από 10% η Χρυσή Αυγή -Τρίτο κόμμα στην Οία! - Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη.

Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Τα ξημερώματα είχαμε σεισμό στη σαντορίνη και τώρα στην κρήτη.

Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Σεισμός νοτιοανατολικά της Σαντορίνης - CNN.gr
Σεισμός νοτιοανατολικά της Σαντορίνης - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Βορειοανατολικά του νησιού των κυκλάδων. Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα.

Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη.

53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Τα ξημερώματα είχαμε σεισμό στη σαντορίνη και τώρα στην κρήτη. Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Βορειοανατολικά του νησιού των κυκλάδων. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 με επίκεντρο το ηράκλειο της . Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε .

Ταινία επικαίρων με θέμα την περιοδεία του πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα.

Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Î
Î"ύο σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ σε Ρόδο και Σαντορίνη from flashnews.gr
Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, .

Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ.

Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Βορειοανατολικά του νησιού των κυκλάδων. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Ταινία επικαίρων με θέμα την περιοδεία του πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Το επίκεντρο εντοπίζεται 17 χλμ. Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ.

Ταινία επικαίρων με θέμα την περιοδεία του πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 με επίκεντρο το ηράκλειο της . Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Βορειοανατολικά του νησιού των κυκλάδων.

Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σεισμός «ταρακούνησε» τη Σαντορίνη - CNN.gr
Σεισμός «ταρακούνησε» τη Σαντορίνη - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Τα ξημερώματα είχαμε σεισμό στη σαντορίνη και τώρα στην κρήτη. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 με επίκεντρο το ηράκλειο της .

Τα ξημερώματα είχαμε σεισμό στη σαντορίνη και τώρα στην κρήτη.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 με επίκεντρο το ηράκλειο της . Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Βορειοανατολικά του νησιού των κυκλάδων. Τα ξημερώματα είχαμε σεισμό στη σαντορίνη και τώρα στην κρήτη. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη.

Σεισμοσ Σαντορινη : Σαντορίνη:Πάνω από 10% η Χρυσή Î'υγή -Τρίτο κόμμα στην Οία! - Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη.. Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Τα ξημερώματα είχαμε σεισμό στη σαντορίνη και τώρα στην κρήτη. Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50.